Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

marți 25 decembrie, 2018

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din judeţul Dolj, a murit, marţi dimineaţa, în urma unui accident produs în comuna Turburea, din judeţul Gorj, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp.

Imaginea articolului Un tânăr a murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Gorj

Un tânăr a murit într-un accident rutier petrecut în judeţul Gorj

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, accidentul a avut loc pe DJ 661, în comuna Turburea. Un tânăr de 24 de ani, din Melineşti, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, iar maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de electricitate.

“Politia Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DJ 661, Turburea, a avut loc un eveniment rutier cu victime. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetarea, constatând că un tânăr de 24 de ani, din comuna Melineşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Tânţăreni către Târgu-Cărbuneşti, din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. C.D.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.