Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 14 februarie, 2018

Având în vedere importanța următoarelor confruntări electorale din perioada anilor 2019-2020, anul 2018 se poate dovedi hotărâtor pentru obținerea succeselor politice viitoare. Intensificarea activității politice în interiorul PSD Gorj este o necesitate și ne va ajuta să obținem rezultatele electorale scontate și dorite de fiecare dintre noi, cu toții membri ai marii familii social-democrate reprezentată de Partidul Social Democrat (PSD).
Organizarea de dezbateri permanente și munca în echipă ne vor ajuta să realizăm împreună cea mai valoroasă ofertă politică, iar cu ajutorul acesteia să câștigăm încrederea și voturile electoratului. Este necesar să ne pregătim permanent în domeniul comunicării fiindcă, fără o bună comunicare, nu vom reuși să prezentăm realizările guvernării noastre, atât propriului electorat, cât și tuturor cetățenilor României. De calitatea mesajului transmis de militanții noștri social-democrați a depins și va depinde și în viitor orice succes electoral. Dialogul deschis și plin de respect față de ceilalți reprezentanți ai societății românești trebuie să primeze, folosind de fiecare dată argumente bine documentate și constructive și astfel vom avea în final câștig de cauză.
Toate victoriile electorale ale Partidului Social Democrat (PSD) au fost obținute datorită calităților umane și profesionale ale membrilor noștri de partid, dar și prin demonstrarea loialității față de doctrina social-democrată. Avem obligația să promovăm permanent oameni competenți profesional, dar este necesar ca aceștia să fie și foarte bine pregătiți din punct de vedere politic. Doar prin realizarea unei simbioze între pregătirea profesională și cea politică ne vom îndeplini pe deplin menirea de partid politic, aceea de a conduce societatea românească spre o anumită direcție și de a obține adeziunea acesteia față de direcția respectivă.
Un gând plin de speranță se îndreaptă către ținerii social-democrați, către TSD Gorj, cărora le mulțumesc pentru că și-au îndreptat pașii spre viața politică, dar mai ales că sunt alături de noi pe calea modernă a social-democrației din România! Pregătiți-vă permanent din punct de vedere profesional și politic, viitorul vostru depinde de acest lucru, dar și de voința voastră!
Vă îndemn la unitate în cadrul organizației noastre, PSD Gorj, și vă doresc mult succes în viața de zi cu zi și în activitatea profesională!

13 februarie 2018
Președinte PSD Gorj, senator Florin Cârciumaru





Un răspuns la “MESAJ SOCIAL – DEMOCRAT AL SENATORULUI FLORIN CÂRCIUMARU”

  1. Apreciez intentia d.voastra domnule senator de a lucra direct cu gorjenii, si impreuna cu acestia cu toti cei ce trudesc in acest ” conglomerat”/ companie cu sediul in Targu Jiu/ CEO Oltenia. Aceasta “unitate”/companie multi/judetul Gorj este atent supravegheata de echipa senat/parlament sa se mentina echilibru in companie. Atentie, la delegarile membrilor din consiliile de administratie trimisi sa rezolve prioritatlle ce sunt pe agenda managerului, sa se implice direct, nu in sprijin, ci prin fapte. Se isca deseori nu barfe, ci critici directe ca nu sunt din domeniu. Vorba romaneasca il eticheteaza ca “daca nu stie, ce pretentie sa avem”. Agenda d.voastra e incarcata, dar o periere atenta il va potrivi pe manager , ca pe un ginere, chiar daca se glumeste ca este barbierit cu barda, se va simti mereu tanar si mireasa lui ii va fi draga toata viata. Sanatate sa aveti!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.