Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

vineri 28 aprilie, 2017

Potrivit mr. ALIN IVAN, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, jandarmii gorjeni au fost angrenați în asigurarea măsurilor specifice pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a Examenului național pentru definitivare în învățământ–sesiunea aprilie 2017, desfășurat la Centrul de examen constituit în municipiul Târgu-Jiu. Totodată au fost asigurate măsuri de ordine și pe timpul transportului lucrărilor scrise de la centrul de examen la centrele de evaluare constituite în țară, fiind însoțite delegațiile constituite la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj.
În acest weekend, jandarmii gorjeni vor executa misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică în cooperare/colaborare cu polițiști, în zone urbane și rurale din județ, iar dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional sau infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale.
Ca urmare a avertizărilor meteorologice care au vizat județul Gorj, Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat efectivele aflate în serviciu în zonele montane Rânca, Runcu și Tismana pentru a fi în măsură să se intervină rapid cu forțe și mijloace sporite în sprijinul cetățenilor și al instituțiilor județene cu care se cooperează.
Dacă intenționați să vă deplasați în zonele de munte, Jandarmeria Montană vă informează că vremea a cunoscut o răcire accentuată, poate să ningă viscolit și să se înregistreze intensificări ale vântului, turistii aflați în dificultate putând solicita sprijinul jandarmilor montani adresându-se direct patrulei de jandarmi din zona unde se află.
Pentru acest weekend, jandarmii gorjeni vă recomandă să nu plecați la drum fără să verificați în prealabil starea drumurilor şi prognoza meteo, iar în caz de nevoie să solicitați imediat sprijinul Jandarmeriei Montane la numărul unic de urgență 112.
M. B.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.