Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

joi 19 ianuarie, 2017

În cursul nopţii echipajele de salvare au încercat să ajungă la hotelul aflat în apropierea muntelui Gran Sasso din regiunea Abruzzo.

Cel puţin trei persoane sunt date dispărute în urma avalanşei care a afectat un hotel din provincia Pescara, în zona Munţilor Apenini, relatează agenţia de ştiri ANSA, citând membri ai echipelor de salvare.

Antonio Crocetta, liderul unui grup de poliţie alpină implicat în acţiunile de căutare şi salvare, a declarat că “sunt mai multe persoane decedate”.

 Potrivit presei italiene, în momentul producerii primului cutremur major, în hotel se aflau cel puţin 20 de turişti şi şapte angajaţi, informează site-ul The Local.

Două persoane ar fi fost găsite şi se află în stare bună, însă mai multe persoane sunt în continuare dispărute.
Hotelul Rigopiano se află în zona oraşului Farindola din Pescara şi a fost afectat de o avanlaşă care cel mai probabil a fost cauzată de cele patru seisme produse miercuri dimineaţa în centrul Italiei.
“Avanlanşa a fost una semnificativă şi a afectat întregul hotel. Zona înconjurătoare rămâne periculoasă”, a anunţat primarul localităţii Farindola, Ilario Laccheta, printr-o postare pe Facebook.

(Mediafax)

 

 





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.