Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

miercuri 18 ianuarie, 2017

Social-democraţii gorjeni vor valida candidatura lui Aurel Popescu la Primăria Târgu Jiu, în cadrul Comitetului Executiv al PSD Gorj, care se va întruni mâine.Senatorul Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, speră ca odată cu validarea candidaturii acestuia să pună punct şi speculaţiilor din această perioadă, care nu-l mai dădeau ca şi candidat sigur pe Aurel Popescu pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu. Totuși, în mare parte, social-democraţii gorjeni îl văd pe Aurel Popescu omul potrivit pentru păstrarea scaunului de primar al municipiului Târgu Jiu. Până în momentul de faţă, în afară de PSD şi PNL, nicio altă formaţiune politică nu a avansat nume de posibili candidaţi la Primăria Târgu Jiu la alegerile parţiale care vor avea loc, cel mai probabil, în această primăvară.
PNL Gorj l-a numit oficial candidat pe fostul deputat Marcel Romanescu, cel pentru care şi-au anunţat susţinerea şi reprezentanţii altor partide.
De asemenea, ALDE Gorj ar putea renunţa să mai desemneze propriul candidat şi să-l susţină pe cel al PSD, având în vedere faptul că între cele două formaţiuni politice există un protocol de colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.