Fondat: 2015, Ion Cilica-Deaconu

ISSN: 2458-097X

ISSN-L: 2458-097X

Cotidian de informare, anchetă și comentarii

luni 16 ianuarie, 2017

Echipa PSD Gorj s-a mărit și întărit cu un nou membru. În cadrul organizației locale a PSD Cîlnic a semnat adeziunea Marius Daniel Pupăzan, de profesie economist, care activează în mediul privat.Întreaga echipă de social democrați din comuna Cîlnic, au demarat la sfârșitul săptămânii, o acțiune în folosul întregii comunității. Mai exact, s-a pus umărul la deszăpezirea a două pante din satele Cîlnicul de Sus și Satul Nou.
S-au folosit lopeți, cu ajutorul cărora s-a înlăturat, cu totul, zăpadă și gheața, după care s-a împrăștiat nisip.
În costa din Cîlnicu de Sus, au fost semnalate pe rețelele sociale câteva incidente, cel mai grav fiind intrarea în șanț a unei remorci, ce transporta o mașină avariată.
Pe panta din Satul Nou, zonă în care locuiește și viceprimarul comunei Cîlnic, Săpunaru Marius, s-a intervenit curățându-se zăpadă și gheața, până în acel moment fiind imposibil accesul către drumul național al localnicilor care dețin mașini sau biciclete.

“ Echipa PSD Cîlnic dorește, în acest fel, să tragă un semnal de alarmă autorităților locale, care fac lucrări de mântuiala, pe bani foarte mulți și nu încurajează angajarea localnicilor în astfel de acțiuni.
Dorim să obișnuim cetățenii comunei cu servicii de calitate, lansând astfel obiectivul < Cîlnic Comună Europeană>, care are drept scop impunerea unor standarde, în ceea ce privește transparența cheltuirii banului public, consultarea cetățenilor cu privire la problemele lor, realizarea de investiții pe fonduri europene , care sa creeze locuri de muncă pentru locuitorii comunei Cîlnic.”, a declarat Marius Daniel Pupăzan, noul membru PSD Cîlnic.
Biroul de presă al PSD Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.